MATERIALEN

Wij werken alleen samen met partners die absolute topkwaliteit leveren. Andere maten zijn ook mogelijk, en we kunnen altijd overleg hebben over wat er bij u thuis het mooiste aan de muur hangt. U mag ook een foto sturen van de muur waar je iets wilt hangen en wij zoeken er dan het mooiste kunstwerk bij. Wij adviseren u ook graag telefonisch.

Wij hebben voor u al de keuze gemaakt van de mooiste materialen waarbij de fotografie het best tot zijn recht komt en de meest gangbare maten, waarbij u het beste kunt kiezen uit XS, S, M, L en XL. Voor ieder budget kunnen wij iets leveren waar u jarenlang van kunt genieten. 

CANVAS 20mm

Canvas is en blijft één van de populairste manieren waarop uw foto geprint kan worden. Canvas prints worden geprint op spierwit polykatoen canvas van de hoogste kwaliteit. Het materiaal is goed bestendig tegen breken bij het opspannen. Wij spannen uw canvas zelf op met latten van 2cm. 
Tip! 
Wij kunnen uw canvas ook monteren in een baklijst. Hierdoor verandert uw canvas in een prachtig kunstwerk. Wij kunnen de baklijsten leveren in verschillende kleuren.

DIBOND - échte fotoprint verlijmd op Dibond 3mm

Dibond is een plaat met aan de boven en onderzijde aluminium met daartussen HDPE (High Density Polyetheen) ( Zwarte Kern ), dat er voor zorgt dat de plaat zeer recht blijft. Wij hebben gekozen voor de versie waarbij we een échte fotoprint afdrukken en die verlijmen op het Dibond. 
Kies voor een strakke, moderne uitstraling met een échte fotoafdruk op Dibond! Wij drukken uw foto af op origineel fotopapier en verlijmen deze vervolgens op het Dibond. Beschikbaar in hoogglans en zijdeglans (aanbevolen).

PLEXIGLASS VERSTEVIGD MET DIBOND - échte fotoprint verlijmd tussen Dibond 3mm en Plexiglas 3mm

Met deze afwerking drukken wij uw foto af op origineel fotopapier en verlijmen deze vervolgens tussen dibond 3mm en plexiglas 3mm. De zijkanten van het plexiglas zijn gepolijst. Met deze afwerking krijgt uw foto een indrukwekkende diepte en briljantie. Deze kwaliteit is de absolute topper in ons assortiment.

Tip! 
Er is ook een uitvoering met 10mm plexiglas aan de voorzijde. Hiermee krijgt uw foto nog meer diepte! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

FOTOBLOK ALU - Aluminium Sublimatie Glanzend 40mm zijkant 

Sublimatie is een nieuwe techniek waarbij de foto door middel van warmte onder een beschermende laag coating wordt gebracht. De laag boven de foto beschermd de foto. De foto is er dan ook niet van af te krassen. 

De 1mm witte hoogglans aluminium plaat  is aan vier zijden omgezet. Hierdoor loopt uw foto aan de zijkant door. Dit materiaal is geschikt voor zowel binnen als buiten. De zijkanten zijn ca. 40mm

FOTOBLOK PLEXI - échte fotoprint verlijmd achter 20mm of 30mm plexiglas

Bij deze afwerking printen wij uw foto op origineel fotopapier en verlijmen wij deze vervolgens achter plexiglas 20mm. Dit word ook wel een plexiblok genoemd. Door de dikte van het plexiglas krijgt U een uniek beeld wat met geen enkele afwerking te vergelijken valt

Doordat het plexiglas een dikte heeft van 20mm, kan het op zichzelf staan. Dit is dus gemakkelijk neer te zetten op een bureau en/of kast.